Pagina's

maandag 19 juni 2017

ter adoptie D nest

Pups 4-5 maanden oud. Moeten nog alles leren maar speelse leuke wel waakse pupjes. Rescue mixjes uit Bulgarije. Worden soort herders, maar zijn straathond mixen. Geboren schatting 20.01.17
Deyan reu https://myalbum.com/album/d3ZFJXIiAR9Z
Deyan is een leuke speelse pup die graag geaaid wordt. Hij is met zijn nestgenootjes opgegroeid in foster in Bulgarije en nu in opvang in Smilde te bezoeken. Hij is de grootste maar is wat sullig in zijn uiterlijk en echt super lief. Hij slaapt braaf de nacht door in zijn bench maar maar is wel echt een pup die alles nog moet leren. Dus zindelijk worden, beter aan de lijn lopen (is wel geoefend geweest) en alleen thuis blijven zeker in een hond alleen situatie. Is nu al 49cm dus gaat mogelijk groot worden.
Deyan met flostouw.

Diliana teefje https://myalbum.com/album/kU7rsyRCflbZ
Diliana is een leuke herdermix pup die in Bulgarije met haar nestgenootjes gered is en in opvang daar is opgegroeid. Ze is een lief pupje met een rustig wat voorzichtig karakter. Ze komt graag en knuffel halen maar dringt zich niet op en is snel tevreden. Ze speelt graag met speeltjes of haar nestgenootjes  maar kan ook rustig rondstruinen door de tuin. Met de andere honden in de roedel speelt ze niet echt en aan nieuwe honden in de roedel moet ze een paar dagen wennen. Ze slaapt probleemloos in de bench de nacht door en kan vermoedelijk ook even alleen thuis zijn maar ze is nog niet zindelijk. Een aardig maar wel waaks puppeke die nog alles moet leren. Ze is een beetje onzichtbaar in de grote roedel waar ze thans verblijft en het zou geweldig zijn als ze snel door mag naar een adoptieplekje waar ze alle aandacht kan krijgen. In een 1-2 persoonshuishouden dan krijg je er denk ik een leuk baasgericht trouw maatje aan. Diliana is 44cm en wordt grote middelmaat tot groot.

Donny reu
https://myalbum.com/album/UluQauEkB103
Donny is een Bulgaars herdermixpupje met de kleuren van een Friese bonte koe. Hij ziet er heel anders uit dan zijn nestgenootjes en mogelijk dat dit gevoelige pupje er daarom soms wat verloren bij staat. Hij geniet van knuffels en verdient hem om snel 1 op 1 aandacht te krijgen van baasjes die hem vertellen dat hij geweldig is. Donny is verder speels met speeltjes en mag ook graag met zijn nestgenootjes ravotten maar hij is soms een beetje de underdog. Donny kan op zich prima met andere honden als ze minder ruw met hem zijn. Hij is 42cm en wordt middel tot grotere middelmaat naar verwachting. Het is dus geen klein boerenfoksje. Maar hij vindt het nog wel heerlijk om op schoot te mogen liggen.
Hij heeft een fluweel zacht vachtje en het is heerlijk knuffelen met hem. Donny had heel veel stress in de bench. Hij slaapt nu los in de gang naast de slaapkamer en dat gaat wel heel goed. Maar het alleen thuis zijn zal echt moeten worden opgebouwd. Donny is 5 maanden dus hij zal het ook nog wel leren, maar moet echt bij mensen die hem weinig alleen hoeven te laten en gewoon veel liefde en geduld hebben om hem zich veilig te doen voelen. Mogelijk een hondenvriendje die hem ook kan helpen daarbij.  Donny huppelt al een beetje mee aan de lijn en reageert nauwelijks meer op verkeer. Hij ontlast zich ook keurig aan de lijn. Maar heeft nog veel socialisatie op de grote wereld nodig.
 Adoptiebijdrage stichting Zalikas euro 295. In opvang in Bulgarije opgegroeid met katten en kinderen. Wel zaten ze daar buiten in de tuin en niet in huis. Verder zijn ze toen ze afgeënt waren naar het asiel gegaan en zijn daar ook nog een aantal weken geweest.
Bij interesse graag een mail naar haar opvangvrouwtje Maureen via email opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling, woon en wandelomgeving, hoe de eventuele tuin omheind is en natuurlijk hoe vaak en hoe lang de pup bij u alleen zou moeten zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.