vrijdag 5 januari 2018

ter adoptie Trompa

Trompa is een heerlijk Engelse Bull van 11 jaar oud die vriendelijk en open naar mensen is. Bij tijd en wijle speels. Een ommetje maken wil ze best maar ze kan ook typisch bull op haar gat gaan zitten. In Spanje zat ze 12-14 uur per dag op een donkere patio waar ze zich ook moest ontlasten. Dat was geen leven meer voor deze schat die zo graag contact maakt en uiteindelijk werd haar vrouwtje er van overtuigd haar af te staan aan het asiel. Nu is een asiel in Spanje ook verre van ideaal en omdat het in de uitlopers van de Sierra Nevada daar binnenkort ook gaat vriezen en de kennels onverwarmd zijn, hebben we Trompa naar Nederland laten komen. Nu verblijft ze in een zeer grote roedel. Hoewel ze in basis wel sociaal is met andere honden is dit wel erg druk en hopen we dat ze snel door mag naar een rustiger huishouden. Trompa is grappig bull die enkel lief is naar mensen maar die wel ook lekker bull eigenwijs is. Dit maakt haar juist extra leuk. Door de manier waarop ze leefde is ze begrijpelijk niet helemaal zindelijk meer, maar hopelijk komt dat wel weer. Verder was ze duidelijk een huiselijk leven gewend en loopt ze ook prima mee aan de lijn. Ze was geen kinderen gewend en hoewel bezoekende kinderen geen probleem zullen zijn, is ze niet geschikt voor een kindergezin. Katten is niet bekend.
Trompa komt uit Spanje. Bemiddeling stichting Esperanza. Adoptiebijdrage euro 275. Trompa is gechipt, ge├źnt, ontwormd, gesteriliseerd en getest op Middellandse Zeeziektes. 
Foto album Trompa in opvang: https://myalbum.com/album/68Ga842xKp7J

Foto album Trompa in asiel Spanje:
Bij interesse graag een mail naar opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren (andere dieren is niet bekend), hoe u woont en hoe de tuin omheind is. Trompa kan prima even alleen thuis zijn maar we gunnen haar een pensioentje bij mensen die haar juist nog heel veel aandacht en liefde kunnen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.