maandag 19 februari 2018

ter adoptie Pippi

Pippi doet wat denken aan een schapendoesje maar komt uit Spanje dus waarschijnlijker is dat ze een Spaanse waterhond mix is. Ze is vrolijk en bruisend. Wil graag aandacht en kan dan tegen je opstaan maar tegelijk kan ze ook heel onderdanig kruiperig je benaderen. Ze zoekt een liefdevol baasje die haar de middenweg kan leren. Bij bezoek moet ze even wennen, zeker aan mannen maar met rust en evt wat snoep draait ze snel bij. Pippi liep op straat en kwam in een dodingstation terecht waar ze gelukkig op tijd uit gered werd. Ze lijkt geen huiselijk leven gekend te hebben en ook het aan de lijn lopen doet ze nog wat onwennig. Maar ze heeft veel energie en is wel een hond die op den duur voldoende beweging moet krijgen. Pippi is sociaal met andere honden. Ze mag graag met ze spelen, al speelt ze voor sommige hondjes wat te wild. Speeltjes vindt ze inmiddels ook geweldig leuk. Voor Pippi zoeken we een huis met een omheinde tuin.
Pippi, gesteriliseerd teefje geschat op 1 jaar, 43cm 10 kg. Hoewel puber moeten mensen beseffen dat Pippi waarschijnlijk nog weinig van de wereld gezien heeft en net als een pup nog alles moet leren (zindelijk worden, aan de lijn lopen en alleen thuis blijven).Pippi komt uit Spanje en is bij mij in opvang te bezoeken. Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Pippi is gechipt, ge├źnt, ontwormd, gesteriliseerd en getest op Middellandse Zeeziektes. Kosten anti-ontsnappingstuigje euro 35

Foto album opvang:https://myalbum.com/album/3uLgWm0GqcQp   
Foto album Spanje:https://myalbum.com/album/bN9OEp2TyMGM  
Pippi verliest haren en is dus geen geschikte hond voor mensen met hondenallergie of astma. Bij interesse graag een mail naar haar opvangvrouwtje Maureen via email opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling (kinderen is niet bekend), eventuele huisdieren (andere dieren is niet bekend), hoe u woont en hoe de tuin omheind is. En hoe vaak en hoe lang Pippi bij u alleen zou moeten zijn. Dan kunnen we meedenken of Pippi bij u past. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.