zondag 18 februari 2018

ter adoptie Mora

In opvang Lippenhuizen FrieslandGesteriliseerd teefje geb. 20/03/2015
Mora is een grappig klein dametje met een lang teckellijfje en ook iets beagle achtigs maar ze is klein met ongeveer 30cm/8kg. Ze is bijna 3 jaar oud. Mora komt uit Spanje. Ze werd twee jaar geleden uit het asiel in Spanje zelf geadopteerd maar onlangs teruggebracht vanwege verhuizing. Gelukkig was ze wel goed geënt en kon ze daarom mee op transport naar Nederland en hoefde ze maar een paar weken in het asiel te zitten.

Nu verblijft ze in opvang in een gezin met honden, katten en kinderen. Honden heeft ze niet iets mee al begint ze soms voorzichtig even met de reuën te spelen. Katten is wat wisselend. Ze is altijd hond alleen geweest en dat lijkt het meest ideale voor haar.
Hoewel super lief met de kindjes van het gezin zoeken we voor haar geen kindergezin maar een wat rustiger huishouden. Ze is zeer geschikt als gezelschapshondje voor volwassen mensen die van wandelen houden want als je de lijn pakt wordt ze helemaal blij. Mora is niet speels maar wel aanhankelijk. Ze is zindelijk en is kan eventjes alleen zijn. Bij bezoek soms eerst schuchter maar met lekkers draait ze snel bij. Ze is niet blafferig verder. Heerlijk gezelschapshondje bij iemand die van wandelen en knuffelen houdt.
Foto album: https://myalbum.com/album/1FC7qr8uzkv9
 
Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Mora is gechipt, geënt, ontwormd, gesteriliseerd en getest op Middellandse Zeeziektes. 
Bij interesse graag een mail naar opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, woon en wandelomgeving, wat u wandelt en hoe de tuin of balkon omheind is. En hoe vaak en hoe lang Mora bij u alleen zou moeten zijn. Dan kunnen we overleggen met het opvanggezin of Mora bij u past. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.