dinsdag 3 april 2018

ter adoptie Donja

Wat een pech kun je toch hebben als hond. Na drie maanden pension was Donja eindelijk geadopteerd. Haar nieuwe gezin is dol op haar maar nu blijkt mevrouw zwaar allergisch en Donja komt weer terug in het pension.Er zijn wel veel nieuwe foto's door het gezin gemaakt: https://myalbum.com/album/70i8dpfsK1YQ
Let op Donja verblijft in pension Ovidefarm in Rijnsaterwoude Zuid-Holland!Gesteriliseerde teef, 55cm mix, 2 jaar oud. Voor beter idee van bouw zie ook filmpjes in foto album:  https://myalbum.com/album/MrBDNrFs93G6 

Donja is een lieve knuffelhond van 2 jaar oud en rond de 55 cm groot. 
Het is een enthousiaste hond naar mensen en honden. Bij bezoek kan ze wat enthousiast zijn uit blijdschap, in een vreemde omgeving kijkt ze eerst wel even of het allemaal goed is. 

 

Met honden is ze heel speels en rent graag maar haar wilde manier van spelen en stijl van benaderen kan sommige honden overweldigen of juist reactie uitlokken dus indien bij een andere hond geplaatst is het altijd even kijken of het klikt. Donja is niet op conflicten uit, maar heeft met opgroeien helaas nauwelijks contact meer met andere honden gehad. 

Donja kan goed mee lopen aan de riem en kan ook los als ze je goed kent. Ze houdt de baas altijd in de gaten al kan ze best ook eens een flink stuk gaan rennen. Het is geen echte jager maar snuffelen naar muisjes en graven vindt ze prachtig en op het strand wil ze de meeuwen wel opjagen, maar houd je wel altijd in de gaten. 

Donja is een mooie zwarte hond met witte bef. Ze is als pup met broertjes uit Bulgarije naar onze opvang gekomen en geadopteerd door een ouder echtpaar die gek op haar waren maar haar niet meer konden geven wat ze nodig had en kozen er met verdriet voor haar te herplaatsen. 

Ze is een hond die een lief baasje of gezin zoekt die haar ook duidelijkheid en stabiliteit kan geven en lekker veel met haar willen doen. Ze kent basis commando's maar zou nog wel wat meer kunnen leren. 

Lieve sociale hond met een gouden karakter. 
Donja haar adoptiebijdrage van stichting AHEB is euro 250 om de kosten van pension te betalen.
Fotos van Donja in pension, plus 2 keer een kort filmpje: https://myalbum.com/album/MrBDNrFs93G6 


Bij interesse graag een mail naar opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont en wandelt en hoe de tuin omheind is. Hoe vaak en hoe lang zou Donja bij u alleen moeten zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.