donderdag 19 april 2018

ter adoptie Mickey *interesse*

Gecastreerde reu 3,5 jaar oud (geboren 20 sep 2014) en ongeveer 30cm (lastig opmeten), 8 kilo.
Super leuk enthousiast hondje. In huis opvallend rustig. Buiten in tuin mag hij graag rennen of struint hij rond. Sociaal met honden maar lijkt er niet speels mee. Mogelijk komt dat nog. Soms speelt hij eventjes met speeltjes maar het is geen apporteerhondje. Loopt goed mee aan de lijn. Is wat mollig dus lekker wandelen zal goed voor hem zijn maar tegelijk met zijn korte ietwat kromme pootjes ook weer geen actieve sportieve hond. Maar uit enkel een blokje om zal hij weinig geestelijke voldoening halen. Slaapt braaf in de bench de nacht door.
Hij is aanhankelijk en vrolijk en is niet bang of onderdanig maar komt toch ook nog niet dwars door roedel voor aandacht maar blijft net even op afstand. Als hij wordt aangehaald dan wordt hij aanstellerig druk. Mogelijk komt dit door de drukke grote roedel op het moment. Mickey zijn Spaanse baasjes hadden geen tijd meer voor hem en dumpten hem in september 2017 in het asiel. Nu ruim 7 maanden later in opvang in Nederland en dat bevalt hem wel. Maar een eigen mandje zou natuurlijk veel fijner zijn. Hij kan vermoedelijk met kinderen (al zal hij niet leuk met speeltjes met ze spelen) en de kattentest in het asiel ging ook goed (maar is slechts een momentopname; hij leeft niet met katten).
Foto album Spanje inclusief kattentest: https://myalbum.com/album/osqd5CCs8GQL
Foto album Mickey in opvang: https://myalbum.com/album/q4IVyG5io9eJ
Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Mickey is gechipt, ge├źnt, ontwormd, gecastreerd en getest op Middellandse Zeeziektes. 


Bij belangstelling voor adoptie graag mailen naar Mickey zijn opvangvrouwtje Maureen bereikbaar via emailadres opvanghonden@live.nl
Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele hond of andere huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Mickey bij u alleen zou moeten zijn. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.